‘60 projenin 54’ü tamamlandı’

Edirne İl Genel Meclisi’nin Ağustos ayı 4’üncü toplantısına katılarak, İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı projeleri hakkında bilgi veren Edirne Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci; “Tarımsal hizmetler müdürlüğümüzde de yatırım programımıza aldığımız 60 projenin 54 tanesini tamamlamış bulunuyoruz. Bu süre zarfında ekstra çıkan hususlarda oldu. Özellikle su sıkıntıları konusunda hem çiftçimize hem içme suyu noktasında destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Edirne Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün gerçekleştirilen Ağustos ayı 4’üncü toplantısına katılarak, 2024 yılı içerisinde gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında sunum gerçekleştirdi.

‘TARIMSAL HİZMETLERDE 60 PROJENİN 54’Ü TAMAMLANDI’

Özellikle su sıkıntıları konusunda çiftçilere destek olmaya çalıştıklarının altını çizen Ciğerci; “Bugün biz 2024 yılının ilk yedi ayında yapılanları projesel bazda neler yaptık ve siz meclis üyeleri ile birlikte neler yapacağız, talepler neler, nasıl bir tablo bekliyoruz, sizlerle paylaşmak ve sizlerden bilgi almak üzere bir aradayız. Kabullerinizden dolayı teşekkür ederim. Bizler Edirne İl Özel İdaresi olarak 2023 yılında yaptığımız yatırım programı dahilinde yatırımlarımıza son sürat sonuçlandırmak üzere yola koyduk. Yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğümüzde, asfalt plenti açıldıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Süratli bir şekilde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tarımsal hizmetler müdürlüğümüzde de yatırım programımıza aldığımız 60 projenin 54 tanesini tamamlamış bulunuyoruz. Bu süre zarfında ekstra çıkan hususlarda oldu. Özellikle su sıkıntıları konusunda hem çiftçimize hem içme suyu noktasında destek olmaya çalışıyoruz. Bu süreç yıl sonuna kadar aynı azimle devam ettirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Adem Batuhan SEVER

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu