Bakan Yardımcısı Yılmaz’dan Edirne’ye ziyaret
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Edirne’de Vali Yunus Sezer ile bir araya gelerek, Peykler Medresesi Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Yılmaz, ardından İl Müdürlüğü yöneticileri ile merkez ve ilçe resmi-özel; okul-kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Eğitim Yöneticileri” toplantısına başkanlık etti.
Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Edirne’ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Edirne Valisi Yunus Sezer ile bir araya geldi.
Edirne’deki eğitim yatırımları, mevcut durum, eğitim kurumlarımızda yürütülen ve yapılması planlanan projeler ile çalışmaların değerlendirildiği ziyaretin ardından, Vali Sezer ve Bakan Yardımcısı Yılmaz, Peykler Medresesi Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek burada yürütülen faaliyet ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Diğer yandan Yılmaz, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve kurum yöneticileri ile bir araya geldi. Bakan Yardımcısı Yılmaz, burada eğitim çalışmaları ve projeler hakkında bilgi alarak; değerlendirmelerde bulundu.
Ayrıca Bakan Yardımcısı Yılmaz başkanlığında, İl Müdürlüğü yöneticileri ile merkez ve ilçe resmi-özel; okul-kurum müdürlerinin katılımıyla “Eğitim Yöneticileri” toplantısı gerçekleştirildi.
Haber Merkezi