Belediyenin kutlama etkinlikleri ertelendi!
Edirne Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, 24-27 Ekim tarihleri arasında planlanan etkinlikler, Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerinde yaşanan hain terör saldırısı dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi.
Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) tesislerinde yaşanan ve son bilgiye göre 5 şehidimizin ve çok sayıda yaralının bulunduğu hain terör saldırısı dolayısıyla, Edirne Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, 24-27 Ekim tarihleri arasında planlanan kutlama etkinlikleri ileri bir tarihe ertelendi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı hepimizi yasa boğdu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörü lanetliyoruz! Edirne Belediyesi olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, 24-27 Ekim tarihleri arasında planladığımız etkinliklerimizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Başımız sağ olsun.”