Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, özellikle silahlı olaya karışan ve aranması olan şahıslara yönelik, 105 personelin 33 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenerek çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, operasyonda yakalanan şahıslar gözaltına alındı. Operasyon öncesi ekiplere seslenen Emniyet Müdürü Onur Karaburun; “Biz bu halkın dünden bugüne daha güvenli bir Edirne’de, daha huzurlu bir Edirne’de yaşaması için her daim kararlı bir şekilde görevimizin başındayız. Her ne koşulda olursa olsun Edirne’de hiçbir kanunsuzluğa müsaade etmeyeceğimizi bir daha bütün halkımıza hissettireceğiz” dedi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince genel güvenlik ve kamu düzeninin sağlanması, başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması ile suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun kapsamında giren veya girmeyen her türlü ateşli silahlar ile kesici aletlerin saldırı ve savunma aracı olarak kullanılmasının ve taşınmasının alışkanlık haline getirilmesinin önlenmesi amacıyla mezkur suçtan kaydı bulunan, karışmış olduğu olaylarda ateşli silah ya da kesici delici alet kullanmasına rağmen suç aleti ele geçirilemeyen ve sosyal medya üzerinde her türlü silah veya kesici aletle ilgili paylaşım yapan şahıslar tespit edildi. Bu kapsamda 32 hedef şahsın Edirne merkezdeki 32 farklı ikamet adresinde bugün eş zamanlı operasyon düzenlendi.

WhatsApp Image 2024 12 26 at 10.07.12 | Edirne Ahval Gazetesi
Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu | Edirne Ahval Gazetesi

Edirne’de bu sabah 06:50’de ekipler, belirlenen adreslere şafak operasyonu düzenlemek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü binasında bir araya geldi.

WhatsApp Image 2024 12 26 at 10.07.17 | Edirne Ahval Gazetesi
Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu | Edirne Ahval Gazetesi

‘HİÇBİR KANUNSUZLUĞA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ’

Burada ekiplere seslenen Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun, halkın huzur ve güveni için kurallara uymayan ve kanun dışı davranışlarda bulunanlara göz açtırmayacaklarının altını çizdi. Emniyet Müdürü Karaburun, huzur ve güveni sağlamak için gece ve gündüz, günün her saati ve şafak sökerken görevlerinin başında olduklarına vurgu yaptı. Karaburun; “Dün olduğu gibi bugün de gündüz olduğu gibi gece de akşamın her saatinde günün her saatinde sabahın her saatinde şafak sökerken gün batarken Edirne’de halkın huzuru güvenliğe mutluluğu sağlamak için görev başındayız. Biz bu halkın dünden bugüne daha güvenli bir Edirne’de, daha huzurlu bir Edirne’de yaşaması için her daim kararlı bir şekilde görevimizin başındayız. Her ne koşulda olursa olsun Edirne’de hiçbir kanunsuzluğa müsaade etmeyeceğimizi bir daha bütün halkımıza hissettireceğiz. Edirne’nin trafiğinde Edirne’nin asayişinde kanun kural tanımayan kim varsa polisimizin nefesi her daim ensesinde olacak. Devletimizin koyduğu hepimizin uyduğu ortak kurallara burada herkes saygı duyacak ve bu kurallar çerçevesinde burada yaşayacak ya da Edirne’de Edirne polisi hiçbir kuralsızlığa kanunsuzluğa göz açtırmayacak bunda kararlıyız. Ayağınıza taş değmesin Allah korusun hepinizi başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

WhatsApp Image 2024 12 26 at 10.07.21 | Edirne Ahval Gazetesi
Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu | Edirne Ahval Gazetesi

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA ÇOK SAYIDA ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Müdürü Onur Karaburun’un yönettiği, silahlı olaylara karışan ve aranması olan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyon kapsamında, Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Özel Harekât, Narkotik, Terörle Mücadele ve asayiş ekiplerinden 105 personelin katılımıyla, 32 şahsın 33 adresine eş zamanlı baskın gerçekleştirildi. Özel Harekât Polislerinin desteği ile adreslere yapılan baskınlarda yakalanan çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, operasyonda yakalanan şahıslar gözaltına alındı.

Adem Batuhan SEVER

Adsiz tasarim 9 | Edirne Ahval Gazetesi
Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu | Edirne Ahval Gazetesi
WhatsApp Image 2024 12 26 at 10.07.20 1 | Edirne Ahval Gazetesi
Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu | Edirne Ahval Gazetesi
WhatsApp Image 2024 12 26 at 10.07.15 2 | Edirne Ahval Gazetesi
Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu | Edirne Ahval Gazetesi
WhatsApp Image 2024 12 26 at 10.07.18 1 | Edirne Ahval Gazetesi
Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu | Edirne Ahval Gazetesi
WhatsApp Image 2024 12 26 at 10.07.16 1 | Edirne Ahval Gazetesi
Edirne polisinden 33 adrese eş zamanlı şafak operasyonu | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
error: İçerik korunmaktadır !!