Edirne’de feci kaza

1 kişi hayatını kaybetti!
Edirne-Lalapaşa Karayolu üzerinde bir otomobil ile beton tankeri çarpıştı. Tanker, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip, otomobille çarpıştı. Olayda otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Karşı şeride geçmek isteyen beton tankeri ile otomobil çarpıştı. Olay, Edirne-Lalapaşa D100 kara yolunun Hasanağa Köyü yakınlarında meydana geldi. Beton tankerinin sürücüsü 27 yaşındaki F.A, direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı şeride geçti ve Mahmut Oyan (56) yönetimindeki 22 AC 675 plakalı otomobille çarpıştı. İki araç da çarpışmanın etkisiyle çevredeki yeşillik alanlara savruldu.

Olay yerine ihbar neticesinde itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü Mahmut Oyan sıkıştığı araç içerisinde hayatını kaybetti. Beton tankerinin sürücüsü F.A. ise ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Damla GÖÇ AKYÜZ



