Edirneliler, bayram namazı için saf tuttu
Edirne‘de Ramazan Bayramı namazında vatandaşlar, başta kentteki Selimiye, Üç Şerefeli ve Eski Cami gibi tarihi camiler olmak üzere camileri doldurdu. Edirne Valisi Yunus Sezer de bayram namazını Eski Cami’de kılarak, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı.
Edirne’de Ramazan ayının ardından vatandaşlar, başta kentteki tarihi camiler olan Selimiye, Üç Şerefeli ve Eski Cami olmak üzere kentteki camilerde bayram namazında bir araya geldi. Binlerce kişi, Edirne İl Müftüsü Ercan Aksu tarafından kıldırılan bayram namazını idrak etmek için saf tuttu.
Namazın ardından bayramlaşan vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajı verirken, bayram namazına Edirne Valisi Yunus Sezer, İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, İl Jandarma Komutanı Mehmet Kasım Ermiş, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Sezer ve beraberindekiler namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti.
Adem Batuhan SEVER