Edirnespor’un maçı ertelendi

Edirnespor’un Nesine 3’üncü Lig 4’üncü Grup 21’inci haftasında konuk olacağı Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş. maçı, olumsuz hava koşulları dolayısıyla 2 Nisan Çarşamba gününe ertelendi. Ayrıca bu hafta oynanacak tüm 2’nci ve 3’üncü Lig’deki tüm karşılaşmalar da ileri bir tarihe alındı.

Edirnespor, Nesine 3. Lig 4. Grup 21’inci haftasında haftasında karşılaşacağı Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş. maçı ile ilgili bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda 23 Şubat Pazar günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşmanın, olumsuz hava koşulları dolayısıyla ertelendiği duyuruldu.

‘TÜM 2’NCİ VE 3’ÜNCÜ LİG MAÇLARI ERTELENDİ’

Türkiye genelindeki olumsuz hava dolayısıyla tüm 2’nci ve 3’üncü lig karşılaşmalarının ileri bir tarihe ertelendiği belirtilen açıklamada; “Ülkemizdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle bu hafta oynayacağımız Zonguldakspor FK maçı, 2 Nisan Çarşamba gününe ertelenmiştir. Ayrıca bu hafta oynanacak tüm 2 ve 3. Lig’deki tüm karşılaşmalar ileri bir tarihe alınmıştır. Bilginize sunarız” denildi.

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu