Emniyet ve vatandaş bir arada

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180’inci yıldönümü ve polis haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Saraçlar Caddesi’nde stant kurularak, vatandaşlar, asayiş, siber, narkotik ve trafik faaliyetleriyle ilgili bilgilendirildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180’inci yılı ve polis haftası etkinlikleri kapsamında, kentin kalabalık Saraçlar Caddesi’nde bilgilendirici stantlar kuruldu. Not defterleri, kalemler, çocuklar için boyama kitabı ve yapbozlar gibi hediyelerin de dağıttığı stantlarda emniyetin asayiş, siber, narkotik ve trafik gibi faaliyetleri ilgili vatandaşlar bilgilendirildi. İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve eşi Aynur Karaburun da stantları birlikte ziyaret etti.

WhatsApp Image 2025 04 10 at 16.14.53 | Edirne Ahval Gazetesi
Emniyet ve vatandaş bir arada | Edirne Ahval Gazetesi

İl Emniyet Müdürü Karaburun, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karaburun, bu yıl özellikle trafikle ilgili, kazaları Türkiye ortalamasının altına indirme noktasında hedefleri olduğunu ifade ederken; “Özellikle trafikte görünürlüğü arttırmak için fosforlu kol bantları, çantalar kullanılmasının önemini vurgulamak için küçük hediyeler takdim ediyoruz. Tabii bu yıl trafikle ilgili çok önemli bir hedefimiz var. Türkiye ortalamasında altında bir kaza sayısına ulaşmak istiyoruz. Burada önemli çalışmalarımız var. Asayişle ilgili birçok konuda Türkiye ortalamasının ciddi anlamda altındaki suç oranlarını yakalamış bulunmaktayız. Bu Edirne polisi için gurur verici bir çalışma. Bu bizim için yeterli değil. Her geçen gün daha iyiye yürüyeceğiz. Daha iyisi için uğraşacağız, hedefimiz bu. Edirne’mizin her günü, bir gün öncesinden daha güvenli olsun istiyoruz. Edirne’mizin hiçbir sokağında, kendini güvensiz hisseden hiçbir vatandaşımız bulunmasın istiyoruz. Bunun için ayaktayız. Bekçimizle, polisimizle, komiserimizle, müdürlerimizle aldığımız bütün tedbirler, hepsi Edirne’mizin güvenliği için” diye konuştu.

Adem Batuhan SEVER

WhatsApp Image 2025 04 10 at 16.14.55 1 | Edirne Ahval Gazetesi
Emniyet ve vatandaş bir arada | Edirne Ahval Gazetesi
WhatsApp Image 2025 04 10 at 16.14.55 | Edirne Ahval Gazetesi
Emniyet ve vatandaş bir arada | Edirne Ahval Gazetesi
WhatsApp Image 2025 04 10 at 16.14.54 | Edirne Ahval Gazetesi
Emniyet ve vatandaş bir arada | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu