ETSO personeline KYS eğitimi

Edirne‘de 2024 Yılı Temmuz-Ağustos Dönemi Teknik Destek Programı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı destekleriyle Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) düzenlenen “Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Bilgilendirme ve İç Denetçi Eğitimi” gerçekleştirildi.

Edirne’de 2024 yılı Temmuz-Ağustos dönemi Teknik Destek Programı çerçevesinde, “Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Bilgilendirme ve İç Denetçi Eğitimi”, alanında uzman Danışman Arsev Akün’ün anlatımıyla ve Oda çalışanlarının katılımıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) başarıyla tamamlandı.

467842487 1302639354511182 1213433168067850786 n | Edirne Ahval Gazetesi
ETSO personeline KYS eğitimi | Edirne Ahval Gazetesi

Eğitim sürecinde, Kalite Yönetim Sistemi’nin (KYS) temelleri ve iç denetim süreçlerinin nasıl etkin bir şekilde yönetilmesi gerektiği konularında bilgilendirmeler yapıldı. 

KYS’nin kurum içindeki uygulanabilirliğini artırarak, kalite standartlarının sürekli iyileştirilmesini amaçlayan eğitim kapsamında, KYS’nin etkin bir şekilde hayata geçirilmesi için gerekli temel ilkeler ve iç denetim süreçlerinin kurum içinde nasıl organize edilip yönetileceği konuları detaylı bir şekilde ele alındı. 

468213774 1302639304511187 5834177626988441541 n | Edirne Ahval Gazetesi
ETSO personeline KYS eğitimi | Edirne Ahval Gazetesi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamaya göre gerçekleştirilen bu eğitim, kurum içindeki kalite yönetimi ve iç denetim süreçlerinin güçlendirilmesi, çalışanların yetkinliklerinin artırılması ve kurumsal başarının sürdürülebilir şekilde yükseltilmesi açısından önemli bir adım olarak vurgulandı.

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu