Meslektaşımız Zobar'ın acı günü | Edirne Ahval Gazetesi

Meslektaşımız Zobar’ın acı günü

Anadolu Ajansı (AA) Edirne Muhabiri Gökhan Zobar’ın babası, eski il genel meclis üyesi Sedat Zobar, bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlık sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti. Zobar, Lalapaşa’daki Pirlepeli Davut Emin Camisi’nde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Anadolu Ajansı (AA) Edirne Muhabiri Gökhan Zobar’ın babası, eski il genel meclis üyesi Sedat Zobar, bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlık sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti.

WhatsApp Image 2025 12 11 at 15.48.19 | Edirne Ahval Gazetesi
Meslektaşımız Zobar'ın acı günü | Edirne Ahval Gazetesi

Mustafa ve Münevver Zobar’ın oğlu, Resmiye Zobar’ın eşi, Özlem Çakır ve AA Muhabiri Gökhan Zobar’ın babası Sedat Zobar için Lalapaşa’daki Pirlepeli Davut Emin Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

WhatsApp Image 2025 12 11 at 15.48.21 1 | Edirne Ahval Gazetesi
Meslektaşımız Zobar'ın acı günü | Edirne Ahval Gazetesi

Törene Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Lalapaşa Kaymakamı Bahadır Yılmaz, Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin’in yanı sıra kurum ve kuruluş, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

WhatsApp Image 2025 12 11 at 15.48.23 | Edirne Ahval Gazetesi
Meslektaşımız Zobar'ın acı günü | Edirne Ahval Gazetesi

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Sedat Zobar, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Edirne Ahval Gazetesi olarak merhum Sedat Zobar’a Allah’tan rahmet, başta meslektaşımız Gökhan Zobar olmak üzere tüm ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Adem Batuhan SEVER

WhatsApp Image 2025 12 11 at 15.48.24 | Edirne Ahval Gazetesi
Meslektaşımız Zobar'ın acı günü | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu