Son bir haftada 90 yakalama

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen faaliyetler neticesinde son bir haftada çeşitli terör örgütlerine üye toplam 7, UYAP üzerinden yakalama kararı bulunan 83 şahıs yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığınca, terörle mücadele, emniyet ve asayişin sağlanmasına, aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde son bir haftada; terörle mücadeleye yönelik faaliyetler kapsamında; PKK-KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi 2, DEAŞ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 1 ve FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 4 şahıs olmak üzere toplam 7 silahlı terör örgütü üyesi şahıs, UYAP üzerinden haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 83 şahıs yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapıldı.

Yapılan açıklamada; “Terörle mücadele, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu