Vali Sezer, maden işçileriyle iftar yaptı

Edirne Valisi Yunus Sezer, Uzunköprü ilçesinde bulunan özel bir şirkete ait maden ocağında, yerin 200 metre altında işçilerle birlikte iftar yaptı. Programda konuşan Vali Sezer; “Vatanını en çok seven insan üretim yapan insandır. Gerçekten de sizler zor şartlarda, belki de en zor meslek grubu olarak yerin altında üretim yapıp ülkemize katma değer sağlıyorsunuz. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Allah gücünüze güç katsın” dedi.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Uzunköprü’de faaliyet gösteren özel bir şirkete ait maden ocağında iftar programına katıldı. Vali Sezer, yerin 200 metre altında işçilerle birlikte iftar yaptı. Vali Sezer’e, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin ve Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun da eşlik etti. İftar etkinliğinde işçilerle sohbet eden Vali Sezer, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

GlT RnAXUAAJsLk | Edirne Ahval Gazetesi
Vali Sezer, maden işçileriyle iftar yaptı | Edirne Ahval Gazetesi

‘VATANINI EN ÇOK SEVEN İNSAN, ÜRETİM YAPAN İNSANDIR’

Açıklamalarda bulunan Vali Sezer; “Vatanını en çok seven insan üretim yapan insandır. Gerçekten de sizler zor şartlarda, belki de en zor meslek grubu olarak yerin altında üretim yapıp ülkemize katma değer sağlıyorsunuz. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Allah gücünüze güç katsın. Rabbim sizleri beladan, kazadan korusun” şeklinde konuştu.

GlT Rm XEAAIWAg | Edirne Ahval Gazetesi
Vali Sezer, maden işçileriyle iftar yaptı | Edirne Ahval Gazetesi

İşçilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Sezer, daha sonra üretim alanında incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi

GlT 5ZIXcAA P97 | Edirne Ahval Gazetesi
Vali Sezer, maden işçileriyle iftar yaptı | Edirne Ahval Gazetesi
GlT 5ZFXsAAUJyX | Edirne Ahval Gazetesi
Vali Sezer, maden işçileriyle iftar yaptı | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu