Vali Sezer’den yeni gar projelerine yakın mercek

Edirne Valisi Yunus Sezer, TCDD 1. Bölge Müdürü Necmettin Acar ile birlikte Çerkezköy-Kapıkule hızlı tren inşaatı projesi ve bu yıl tamamlanacak Kapıkule-Çerkezköy arasında bulunan Merkez-Kapıkule tren istasyonları ve Gar binalarının yenilenmesi, Kapıkule Gar Tevsiatı ve Gümrük Alanı yenileme çalışmalarının yürütüleceği proje alanında incelemelerde bulundu.
Edirne Valisi Yunus Sezer, yapım çalışmaları devam eden Çerkezköy-Kapıkule hızlı tren inşaatı projesi ve bu yıl tamamlanacak Kapıkule-Çerkezköy arasında bulunan Merkez-Kapıkule tren istasyonları ve Gar binalarının yenilenmesi, Kapıkule Gar Tevsiatı ve Gümrük Alanı yenileme çalışmalarının yürütüleceği proje alanında incelemelerde bulundu. Vali Sezer’e, TCDD 1. Bölge Müdürü Necmettin Acar da eşlik etti.

Proje kapsamında Merkez-Kapıkule Tren İstasyonları ve Gar binaları yenilenerek vatandaşlara daha modern ve konforlu bir hizmet sunulması hedefleniyor.
Haber Merkezi




