Vali Yardımcısı Güler’den veda konuşması

Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameyle Kırklareli Vali Yardımcılığı’na atanan Yusuf Güler, bugün başlayan Edirne İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantısında, veda konuşması gerçekleştirdi. Güler konuşmasında, Edirne’den güzel duygu ve izlenimlerle ayrıldığını belirtti.
Resmi Gazete’de 11 Ağustos tarihinde yayınlanan kararnameyle Edirne Vali Yardımcısı Yusuf güler, Kırklareli Vali Yardımcılığına atandı. Eylül ayı toplantılarına başlayan İl Genel Meclisi’nde yaptığı konuşmayla veda eden Güler; “Umuyorum Edirne, önümüzdeki perspektifte çok büyük açılımlar, çok güzel projeksiyonlar çizecek ve çok modern bir kent haline gelecek. Çünkü gerçekten Edirne, mutlu insanlar kenti. Edirne’ye atandığım için İzmir’den ayrılınca çok üzüntü içindeydim. Ama yıllar yılları kovaladıkça Edirne’ye gerçekten aşık oldum, Edirne’nin insanına aşık oldum, bu coğrafyaya aşık oldum. Doğasıyla, güzellikleriyle bende çok güzel izler bıraktı Edirne. 6 yılım burada geçti. Vali Yardımcılığı ve 1,5 yıldan beri de Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili olarak görev yaptım. Güzel izlenimlerle ve güzel duygularla Edirne’den ayrılıyorum. Bu benim için bir onur ve şeref. Bu onur ve şerefi tüm ailemle birlikte benden sonraki çocuklarımıza, torunlarımıza aktaracağım” dedi.
Kırklareli’ne atanan Vali Yardımcısı Yusuf Güler’in yerine Ordu Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu ve Ordu Çatalpınar Kaymakamı Eyüp Batuhan Ciğerci Edirne Vali Yardımcılığı’na atandı. Damla GÖÇ