Zehir tarlasına baskın

Zehir tarlasına baskın
Yayınlama: 04.08.2024 12:51
1

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen takip ve denetim çalışmaları sonucunda; M.İ. isimli şahsın Edirne merkezde bulunan tarlasında 120 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçirilen 120 bin kök kenevir bitkisi kontrollü bir şekilde imha edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediliyor.

Bu kapsamda Edirne merkez ilçede Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü unsurları tarafından icra edilen takip ve denetim çalışmaları neticesinde M.İ. isimli şahısın tarlasında 120 bin kök kenevir bitkisi ele geçirilerek kontrollü şekilde imha edildi.

Haber Merkezi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.