Buluruz Emlak’tan büyük başarı

Edirne’de 6 yıl önce Davut Eker ve Hüsnü Kutlu tarafından kurularak, emlak sektörüne yeni bir soluk getiren Buluruz Emlak, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen ‘Uluslararası Girişimcilik ve Medya Başarı Ödülleri Töreni’nde Yılın En Başarılı Kurumsal Emlak Markası ödülüne layık görülerek, adından bir kez daha söz ettirdi. Büyük bir başarıya imza atan Buluruz Emlak’ın kurucusu Davut Eker; “6 yıldır sahadayız. Bu ödülü alarak da bu başarıyı taçlandırdık. Bu alanda azimli olarak çalışmaktayız. Güvenin adresi Buluruz Emlak markasıyla bize bu ödülü layık gördükleri için çok teşekkür ediyoruz. Heyecanlıyız, heyecanla çalışmaya da devam etmekteyiz. Bu konuda kararlıyız, doğruluktan ve güvenden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Aslan Yapım Medya kurucu ortakları Engin Akarsu ve Ömer Soytürk’ün organizatörlüğünde düzenlenen, Biltek Mühendislik Ana sponsorluğunda gerçekleşen “Uluslararası Girişimcilik ve Medya Başarı Ödülleri Töreni” iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını buluşturdu. Özge Ulusoy ve Mehmet Aydın’ın sunuculuğunda gerçekleştirilen gecede, sektörlerinde girişimleriyle fark yaratan, başarılı projeleriyle adından söz ettiren kişiler ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Edirne’de 6 yıl önce kurularak, emlak sektörüne yeni bir soluk getiren Buluruz Emlak, ödül gecesinde Yılın En Başarılı Kurumsal Emlak Markası ödülüne layık görülerek, büyük bir başarıya imza attı.

IMG 6740 | Edirne Ahval Gazetesi
Buluruz Emlak’tan büyük başarı | Edirne Ahval Gazetesi

‘BİZE BU ÖDÜLÜ LAYIK GÖRDÜKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Buluruz Emlak kurucusu Davut Eker, 6 yıl önce çıktıkları bu yolda başarılarının ödülle taçlandırıldığını ifade etti. Eker; “6 yıl önce Hüsnü Kutlu ile birlikte Buluruz Emlak firmasını kurduk. 6 yıldır sahadayız. Bu ödülü alarak da bu başarıyı taçlandırdık. Bu alanda azimli olarak çalışmaktayız. Güvenin adresi Buluruz Emlak markasıyla bize bu ödülü layık gördükleri için çok teşekkür ediyoruz. Heyecanlıyız, heyecanla çalışmaya da devam etmekteyiz. Bu konuda kararlıyız, doğruluktan ve güvenden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

‘GÜLER YÜZLÜLÜK BİZİM HER ZAMAN FARKIMIZDIR’

Emlak sektöründe samimiyet ve içtenlikle çalışmanın önemine vurgu yapan Eker; “Azimli ve güler yüzlülük bizim her zaman farkımızdır. Samimiyet ve içtenlikle, doğruluk ve dürüstlük ilkesiyle korkmadan devam etmemiz farkımızdır. Birçok insanı ev sahibi yaptık, birçok insanı ‘evlendirdik’. İnsanları ev sahibi yaptığımızda o mutluluğu gözlerinin içinde görmek, ayrı bir sevinç ve heyecan katıyor. İnsanların bize şükranlarını, teşekkürlerini sunduğunu görmek, bizim için ayrı bir heyecan ve gurur” şeklinde konuştu.

IMG 6751 1 | Edirne Ahval Gazetesi
Buluruz Emlak’tan büyük başarı | Edirne Ahval Gazetesi

‘SOSYAL MEDYAYI EN AKTİF KULLANAN EMLAKÇILARDAN BİRİYİZ’

Eker, sosyal medya ile ilan ve satış sitelerinde oldukça aktif çalıştıklarını söyledi. Eker; “Edirne ve Trakya Bölgesi’ne bakıldığında, sosyal medyayı en aktif kullanan emlakçılardan biriyiz. Tüm online ilan ve satış platformlarında kurumsal üyeliğimiz mevcut. Bunlarda da en üst seviyede paket kullanıyoruz. Her daim bölgeye hakim olmaya çalışıyoruz. Avucumuzun içi gibi bilmeye çalışıyoruz. Bu da bizim farkımızdır” diye konuştu.

‘EMLAKÇILIK, İNSANIN İÇİNDEN GELMESİ LAZIM’

Emlakçı olmak isteyen gençlere de tavsiyede bulunan Eker; “Emlak sektörünün mutfağına girilmesi lazım. Bunun stajının yapılması lazım. En önemlisi de içinden gelmesi lazım. Emlak sektöründeki 6 yıllık çalışma hayatımızda, birçok arkadaşı yanımıza danışman olarak aldık, ama hepsi emlakçı olamadı. Yanımızda yetiştirdiğimiz birçok emlakçı var. İçinden gelerek bu işi yapması gerekiyor. Bir tekel bayi gibi ‘ben emlakçılık yapacağım’ deyince, tütün ürünü satar gibi emlakçı olunmuyor. Çünkü prosedürü çok farklı” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2024 12 17 at 16.56.30 | Edirne Ahval Gazetesi
Buluruz Emlak’tan büyük başarı | Edirne Ahval Gazetesi

‘EDİRNE’DE DAHA FAZLA KONUT VE SAĞLAM KONUT ÜRETİLMELİ’

Edirne’nin Balkanlar’dan ve gerçekleşmesi muhtemel depremden dolayı İstanbul’dan büyük yatırımlar aldığına dikkat çeken Davut Eker, Edirne’de daha fazla konut üretilmesi ve sağlam konutlar üretilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Eker; “Bugün Balkanlar’a açılan kapı Edirne olduğu için, Balkanlar’dan gelen yatırımcının da farklı bir prosedürü var. Onu da çok iyi bilmek gerekiyor. İnsanlara doğruyu göstererek, inandırarak onlara yatırım yaptırmak ayrıcalıktır. Bugün Balkanlar’ın olduğu kadar, ‘paranın kaynağı’ dediğimiz İstanbul’dan da Edirne’ye çok fazla yatırım var. Özellikle tarım arazilerine yatırım var ve deprem riskini düşünerek Edirne’ye bir dönüş var. Bununla alakalı da Edirne’de daha fazla konut üretilmesi gerekiyor. Sağlam konutlara sahip olunması gerekiyor ve bunda doğru adımların atılması gerekiyor. Burada da şüphesiz ki biz emlakçılara da büyük iş düşüyor” açıklamasını yaptı.

IMG 6742 | Edirne Ahval Gazetesi
Buluruz Emlak’tan büyük başarı | Edirne Ahval Gazetesi

‘BİR DİĞER MİSYONUMUZ DA BALKANLAR VE BATI TRAKYALI TÜRKLERİ EV SAHİBİ YAPMAK’

Buluruz Emlak’ın kurucu ortağı Hüsnü Kutlu ise firma olarak, Batı Trakya ve Bulgaristan’dan birçok kişiyi de ev sahibi yaptıklarının altını çizerek; “Şu anda yurt dışına da hizmet veriyoruz. Batı Trakya olsun, Bulgaristan olsun bir misyonumuz da o. Birçok Batı Trakyalı Türk’ü Edirne’de ev sahibi yaptık. Dürüst ve güvenilir olmak, bu sektörde birinci kural. Bunu sağladığımızı düşünüyoruz. Çünkü karşılığını da görüyoruz. Bu şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Adem Batuhan SEVER

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu